Werken bij MVOI

De arbeidsmarkt heeft een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt de afgelopen jaren en MVOI houdt deze ontwikkelingen bij. Wij zien dat medewerkers meer en meer de behoefte hebben aan vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte willen voor zelfontplooiing en groei. Wij zien dat onze medewerkers bij ons willen (blijven) werken omdat zij centraal staan, gefaciliteerd en gemotiveerd worden door hun leidinggevenden en vanwege de heersende cultuur van openheid, eerlijkheid en samenwerking. MVOI B.V. wil groeien met zijn medewerkers en investeert continu in eigen personeel.

Wij dagen onze mensen uit om zelf met oplossingen te komen en op eigen initiatief groei waar te maken. Wij zijn een nieuwe organisatie met veel flexibiliteit en uitdagingen en wij bieden mensen de kans om te groeien binnen het bedrijf. Zo bieden wij opleidingen en cursussen aan voor ons personeel en zetten ze in op de plekken waarin zij hun vaardigheden en kennis optimaal kunnen benutten. Spreekt dit jou aan? Hou dan vooral onze vacaturepagina in de gaten, wij hebben met enige regelmaat nieuwe functies open staan.

Wij van MVOI B.V. bieden marktconforme salarissen en een contract onder het CAO Metaal & Techniek. Bij een fulltime dienstverband bieden wij 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. MVOI B.V. is aangesloten bij pensioenfonds PMT. Onderdeel van ons personeelsbeleid is het inzetten van ‘Social Return’-werknemers op projecten. Social Return staat voor het re-integreren van mensen op de arbeidsmarkt. Met ons Social Return-programma helpen wij mensen weer een goede aansluiting te vinden op de arbeidsmarkt. Bent u bijvoorbeeld langdurig werkloos of heeft u een lichamelijk beperking, dan kan u in aanmerking komen voor het programma. Neem contact met ons op via werken@mvoi.nl of kijk op onze vacaturepagina. Daar plaatsen wij geregeld nieuwe vacatures.