Missie, visie & strategie

Missie:

MVOI B.V. is een professioneel zakenpartner in de bouwsector voor de Nederlandse markt. Wij leveren advies en zorgen voor de aanleg of aanpassing van zowel ondergrondse- als bovengrondse infrastructuur. We richten ons op de leidingbouw. Wij verzorgen met name de installatie van transport- en distributieleidingen voor gas, water, warmte en elektrotechniek. Vanuit de jarenlange ervaring van onze medewerkers bieden wij uitsluitend een hoge kwaliteit dienstverlening aan en staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel. MVOI is zich bewust van de invloed van haar werkzaamheden op de omgeving en voert deze uit met grote zorg en respect voor mens en milieu.

Wij zijn gericht op duurzame relaties met zowel onze klanten als onze medewerkers. Met onze klantvriendelijke houding en cultuur van transparantie zorgen wij voor een prettige samenwerking. Dit doen wij extern en intern, waarbij het streven is dat onze medewerkers zich positief identificeren met het bedrijf. Wij bieden hen daarbij de mogelijkheden om hun eigen individuele doelstellingen te realiseren en wij stimuleren onze medewerkers tot creativiteit en innovatie.

Visie:

Het kwalitatief hoogwaardig uitvoeren van een project is en blijft de corebusiness van MVOI. Wel zien wij dat klanten steeds vaker op zoek zijn naar samenwerkingspartners die ontzorgen en het volledige pakket aan werkzaamheden oppakken. Onze doelstelling is dat klanten naar ons toekomen vanwege onze klantvriendelijkheid, professionele samenwerking en technische kennis waarbij we onze diensten aanbieden voor een marktconforme prijs.

MVOI is ingericht als een platte organisatie waarin de lijnen kort zijn en de communicatie effectief verloopt. Dit maakt het bedrijf als geheel efficiënt, flexibel en slagvaardig. Door zelfreflectie, enthousiasme en positivisme creëren we een cultuur die streeft naar verbetering, het halen van doelstellingen en het waarborgen van de continuïteit MVOI.

Strategie:

De doelstelling voor de komende jaren voor MVOI is geconsolideerde groei. Wij gaan voor een beheersbare portefeuille zodat wij de kwaliteit van onze diensten waarborgen. We weten dat in de markt meer mogelijkheden liggen qua omzetgroei. Wij kiezen er echter voor om onze doelen realistisch te houden, vanuit het oogpunt van margeoptimalisatie en beheersbaarheid. Voor het realiseren van groei maken we gebruik van het enorme potentieel aan kennis en ervaring dat wij in huis hebben. Onze organisatie is continu in ontwikkeling en wij kijken waar wij onze positie kunnen versterken met hoge kwaliteit en ervaren personeel.