Directie

Jos Evers,

Operationeel Directeur MVOI B.V.

Jos Evers is in 1962 geboren en heeft bijna veertig jaar ervaring in de aannemerij. Na zijn opleiding was hij al vroeg in zijn leven werkzaam in de wereld van de kabels en leidingen. Hij begon als grondwerker en in 2004 werd hij voor het eerst directielid bij een bedrijf. Sinds juni 2016 is Jos Evers directeur bij MVOI B.V. Hij zet in zijn rol de missie en visie uit voor het bedrijf.

“Wij geloven in partnership”

“Steeds meer is de vraag naar partnership herkenbaar in onze branche. Zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers zijn zoekende naar nieuwe samenwerkingsvormen.

Ketenintegratie en Design & Construct zijn betrekkelijk nieuw in onze branche, maar heden het gesprek van de dag.  Dat geeft aan dat we aan nieuwe uitdagingen toe zijn. Uitdagingen welke we graag met onze opdrachtgevers aan willen gaan.

Het creëren van draagvlak, en open staan voor elkaars belangen binnen de organisaties is een must. Efficiëntie bewerkstelligen door gebruik te maken van elkaars kennis en kunde. Dit in een vroegtijdig stadium van een aankomend project. 

Met elkaar meer voor minder realiseren en uiteindelijk komen tot een lager “Total Cost of Ownership” door dubbellingen in de keten er uit te halen.

Open staan voor verandering, geloof in het concept, daarbij uitgaande van eigen kracht , en de wil om te winnen groter te laten zijn dan de angst om te verliezen, zullen de sleutel zijn voor het succes binnen deze nieuwe samenwerkingsvormen.”

– Jos Evers, Operationeel Directeur MVOI B.V


Dave Heeren,

Financieel directeur MVOI B.V.

Dave Heeren, geboren in 1973, is de financieel directeur van MVOI B.V. Hij begon in 1991 in de accountancy bij Deloitte & Touche als accountant. Daar werkte hij met klanten uit het MKB in de sector transport, logistiek en productie. Van 1995 tot 2004 was hij management accountant bij Adidas Benelux waar hij de omschakeling van een handelsorganisatie naar een sterk marketing gedreven bedrijf heeft meegemaakt. Na zijn tijd bij Adidas heeft hij als freelance interim-manager diverse opdrachten uitgevoerd. In deze periode hielp hij bedrijven met het implementeren van financiële software. Daarbij zorgde hij voor ondersteuning tijdens reorganisaties. Dit deed hij onder andere voor DHL en Warnaco. Sinds 2007 opereert hij als financieel eindverantwoordelijke in de kabel- en leidingbranche. 

‘Mijn doel is om het goede imago van MVOI en het kwaliteitsniveau van dit mooie bedrijf te behouden. Dit laten we gepaard gaan met een gedegen business plan welke onze continuïteit waarborgt. Centraal daarin staan onze medewerkers. Samen zetten we stappen en kijken we naar de toekomst waardoor de verdere ontwikkeling van ons bedrijf gelijk op gaat met het benutten van de  groeimogelijkheden van onze medewerkers. Wij creëren een klimaat waarin mensen hun ambities waar kunnen maken!’

– Dave Heeren, Financieel Directeur MVOI B.V.