Onze diensten

diensten aanleg leiding warmte installatie vervangendiensten ondergrondse infrastructuur leiding warmtenetOp deze pagina vindt u een overzicht van de diensten van MVOI.

MVOI B.V. is een aannemer van projecten en wij bieden een hoge kwaliteit diensten aan voor een scherpe en marktconforme prijs. Wij voeren voor opdrachtgevers de aanleg, renovatie of verwijdering uit van leidingen en kabels. Hiervoor hebben wij de kennis en het personeel in huis om dit te doen voor ondergrondse en bovengrondse infrastructuur. Denk daarbij aan leidingen voor gas, drinkwater, (pers)riool, industrie, warmtenet, koelwater. De leidingen kunnen van diverse materialen zijn zoals: staal, staal-in-staal, staal-PUR-PE, beton, gietijzer. Of kunststoffen leidingen zoals PVC, GRE, GVK, PE en PP. Daarbij heeft MVOI de certificaten om asbestcementleidingen te verwijderen in de openbare ruimte. Naast leidingen doen wij ook de aanleg, vervanging of verwijdering van kabels. Voorbeelden hiervan zijn datakabels, elektra en openbare verlichting.

MVOI heeft ervaren werknemers in dienst om de uitvoering van projecten soepel te laten verlopen. Dit doen wij met onze project management en QA/QC, deze bieden wij ook aan als dienst. Ook bieden wij de Engineering van projecten aan als dienst. Ten slotte zet MVOI zich in als Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming (MVO). Meer over onze MVO vindt u bij onze duurzame oplossingen.

Lees meer over al onze diensten op de pagina’s: